Община Асеновград бе домакин на вълнуващото гостуване на коледари. Децата

...
 
Община Асеновград бе домакин на вълнуващото гостуване на коледари. Децата
Коментари Харесай

Коледари поздравиха кмета на Асеновград с наричания за здрав...

 

Община Асеновград бе хазаин на вълнуващото посещение на коледари. Децата и техните ръководители от ЦПЛР „ Васил Левски ” поздравиха кмета на града лекар Христо Грудев във връзка идното Рождество Христово и настъпването на 2023 година Изрекоха наричания за здраве, благополучие и плодородна да е новата година. Коледарите дойдоха в община Асеновград под мелодията на звучната родопска гайда, в осъществяване на Георги Анастасов - шеф на ЦПЛР „ Васил Левски ”.

Децата бяха пременени в обичайни фолклорни носии. Доктор Грудев ги посрещна с думите: „ Добре сте пристигнали! Приемам това ваше посещение като привет към всички поданици на града. Защото Рождество Христово е един от най-светлите празници. ” Кметът на Асеновград пожела на коледарите да са здрави те и техните фамилии и постоянно да радват асеновградчани с мелодиите, които извършват. Както традицията повелява, в края на срещата гостите получиха блага от община Асеновград.

А коледарите, от своя страна, пожелаха на кмета Христо Грудев здраве, благоденствие и мощна воля за взимане на мъдри решения. След това, потеглиха по пътя си да продължат да подаряват благополучие и за други хора из града и страната.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР